Digital forandring i byggeriet

Har din virksomhed interesse for og ønske om digital udvikling, men ved I ikke, hvor I skal begynde? Så tilbyder Digital Ledelseskultur et forløb for ledere og nøglepersoner i byggeriet.

Læs mere
Kontakt nu

Om forløbet

Forløbet vil give dig som ejer, leder eller chef kompetencer til at igangsætte og lede den digitale forandring i din virksomhed/organisation. Du vil samtidig blive rustet til at sætte visionære mål for virksomheden, der tager højde for kerneydelsen og de uudnyttede potentialer, som den digitale udvikling rummer. Vi sætter derfor den digitale udvikling under lup og kigger på eksisterende digitale teknologier og metoder, men også på nye og hidtil ukendte muligheder, der kan være med til ændre den praksis, som byggeriet navigerer efter lige nu. Vi giver dig konkrete, værdifulde værktøjer, der løfter din organisation til den næste digitale generation. Vi sørger for rådgivning og erfaringsudveksling med andre aktører i byggeriet, så du optimerer virksom-hedens digitale kompetencer og sammenhængskraft til gavn for den samlede forretning.

Forløbet

2020

2020

Digital forandring og digitalt niveau

19.08 - Opstart og seminar 1

Netværksarrangement 1

August 2020

Forretningsudvikling

09.09 - Seminar 2

Netværksarrangement 2

September 2020

Forandring og videndeling

07.10 - Seminar 3

Netværksarrangement 3

Oktober 2020

Uudnyttede potentialer

02.11 - Seminar 4

Netværksarrangement 4

November 2020

Afsluttende evaluering & implementering

01.12 - Seminar 5

2021

2021

Afslutning og evaluering af forløbet samt netværksdannelse

26.01 - Netværksarrangement 5

Kontakt

Hvis du gerne vil vide mere, så kontakt gerne Mikkel Toppel Andersen på nedenstående eller book et forløb med det samme.

www.ucl.dk
mito@ucl.dk
Mikkel Toppel Andersen
A webform by Podio