Nyheder

image00001

Mere end 550 SMV’er er blevet løftet gennem projektet Digital Ledelseskultur

Følg Digital Ledelseskultur

Konference satte et stort flueben ved de opnåede resultater 

 Før eller siden vil virksomheder opleve, hvor afgørende digitale kompetencer er for at kunne fastholde deres konkurrenceevne på markedet. Det er dog vigtigt at understrege, at man ikke “bare” kan købe sig til en digital transformation, det kræver først og fremmest udviklingsambitioner og forandringsledelse i virksomheden.  

Godt 550 små og mellemstore virksomheder har deltaget i projektet ‘Digital Ledelseskultur’ for at styrke deres viden om og kompetencer inden for digitale muligheder.   

Digital Ledelseskultur Konference Artikel

Vores videnspartnere er altid klar til at hjælpe din virksomhed med digitale kompetencer –
se hvad andre virksomheder har opnået af kompetencer og resultater her.
tjek på turismen 1450X700_2021_HJEMMESIDE_v3_0
EAAA

Podcast: Tjek på Turismen

Vidensartikel

Podcasten ‘Tjek på Turismen’ ønsker at inspirere til destinations- og forretningsudvikling for turismeerhvervet i hele Danmark. Podcasten er et initiativ, som vores samarbejdspartner Dansk Kyst- og Naturturisme har skabt. 

 

Lyt med her

Denne artikel beskriver og reflekterer over hvordan Erhvervsakademi Aarhus som uddannelsespartner i Digital Ledelseskultur har arbejdet med og implementeret udviklingsprojektet i praksis og fremhæver de erhvervs- og uddannelsesmæssige relationer projektdeltagelsen har skabt, samt hvordan de forankrer alt dette i deres fuldtids- og eftervidereuddannelser.

Læs artiklen her

Invitation_webinar_oktober 2020

Virksomhedernes digitale lederskab

Invitation til Webinar (afholdt)

Denne lille artikelserie afdækker hvordan digital transformation anses for at at være en vedvarende forandringsproces, der er gennemgribende for hele virksomheden, og styres af ledere og medarbejdere i det digitale lederskab. Alle tre artikler bygger på data fra Digital Ledelseskultur med 524 kvantitative besvarelser, hvorfra der er trukket data til artiklerne medio feb. 2020. Der indgår besvarelser fra ejere, ledere og nøglemedarbejdere, der giver hvert deres syn på den digitale ledelseskultur i den virksomhed, hvor de arbejder. Analyserne er lavet på tværs af alle respondentgrupper og virksomheder. Budskabet i denne artikelserie er, at ledere skal have kompetencer i foranringsledelse, fordi det har en central plads i alt lederskab uanset om det er en digital, en grøn eller helt tredje omstillingsprocess, man kaster sig ud i.

Læs artiklen her: Virksomhedernes digitale lederskab

Gratis uforpligtende inspirationswebinar!

ONSDAG DEN 4. NOVEMBER FRA KL. 8.30-10.00.

TORSDAG DEN 5. NOVEMBER FRA KL. 15.30-17.00.

 

Læs invitationen her

TILMELD DIG HOS:

Pia Svendsen fra Roskilde Handelsskole via e-mail: psv@rhs.dk

Screenshot 2020-06-08 at 15.23.32
Screenshot 2020-06-10 at 13.25.58

Digital Ledelseskultur i livsstilsbranchen – Ledelse

Screeningsværktøjet

Dansk Mode & Textil, Lifestyle & Design Cluster, Sebra Interior og ByKlipKlap fortæller hvorfor det er vigtigt at have ledelsen med i den digitale omstilling – hos Dansk Mode & Textil i Herning (2.00)

Se videoen her

Hvordan kommer SMV’ere igang med den digitale transformation, hvad er nøglen til succes og hvilke parametre spiller en rolle i virksomheden?

Hør Jakob Stoumann, direktør ved Oxford Research fortælle om hvilke 3 ting, der er afgørende for, at den digitale transformation er en succes.

Kunne du tænke dig et digitalt kompetenceløft, men ved ikke hvordan du kommer igang? Digital Ledelseskultur kan hjælpe din virksomhed på rette vej og styrke virksomhedens digitale kompetencer ved deltagelse i et af vores forløb.

Se videoen her

BJJ-20191125
Screenshot 2019-09-16 at 11.44.52

Case: Brüel Systems A/S

Case: Investér i den digitale udvikling

Deltagelse i projektet har blandt andet givet Brüel nye strategiske og ledermæssige redskaber, og de har fået mere fokus på hvad de ønsker at opnå med digitaliseringsprocessen.
Læs om Brüel’s oplevelser og effekt af at sætte digitalisering på dagsordenen for at effektivisere og ressourcestyre optimalt, skabe tættere relation til kunder og koble produkter og services stærkere sammen.

 

Læs casen her: Brüel Systems

Gunnar Christensens Planteskole deltager i et projekt ved Digital Ledelselsekultur for at komme væk fra de tunge arbejdsprocesser, og for at sætte fokus på at optimere deres digitalisering.
 
Efter deres deltagelse i projektet, er det lykkedes Gunnar Christensen Planteskole ved de nu, hvordan de skal arbejde sig hen imod digitale løsninger, der vil give dem en mere driftsikker virksomhed.

Læs casen her: Gunnar Christensens Planteskole

Processed with VSCO with g3 preset
Oldrup1

Innovativ LED installatør sætter spot på digitalisering

Effektivisér med digitalisering og spar tid!

Instalight, er en af de deltagende i Digital Ledelseskultur og deltager for at blive klogere på, hvad digitalisering og brugen af nye teknologier kan gøre for virksomheden – specielt ift. administrative områder, hvor de især ønskede en optimering.

Læs Instalight casen her

Oldrup Rådgivning deltager i Digital Ledelseskultur, da de gerne vil optimere deres nuværende programmer og samle alle deres arbejdsprocesser i ét enkelt system.
 
Deltagelse i projektet, har desuden åbnet muligheder for Oldrup Rådgivning såsom sparring med de andre deltagende virksomheder på tværs af brancher. Ifølge indehaver Simon Oldrup, så har det været sjovt at møde virksomheder, der ikke er inden for bryggeri og tale med dem om digitale løsninger.

Læs Oldrup casen her

Be brave
Karl E

Er din virksomhed rustet digitalt til fremtiden? (afholdt)

Case: Skab et bedre overblik over digitale løsninger

Kom til morgenmøde om digitalisering via ledelse med Erhverv i Gadeplan i Randers!

Hør flere virksomheder fortælle om, hvordan de med digitalisering har åbnet op for nye indtjeningsmuligheder og skabt resultater direkte på bundlinjen med digitale indsatser og se om digitaliseringsforløbet Erhverv i Gadeplan skal være startskuddet til at tænke digitalisering ind i din virksomheds strategi, kultur og forretning.

Mandag 2. september kl. 9-11

Tilmeld dig her

Invitation til morgenmøde

Glarmester Karl E fra Roskilde, er en af de deltagende ved Digital Ledelseskultur. Indehaver, Torben Nielsen og Elise Sandager deltager i projektet, for at skabe et bedre overblik over de digitale muligheder, der kan være relevante for dem.

Karl E har arbejdet med det samme IT-system siden 1986, og har derfor brug for et nyt, der både er nemmere end det de i forvejen har, men skal kunne digitalisere interne processer såsom arbejdssedler, timeregistering og fakturering.

Ifølge Torben, så har deres deltagelse i projektet har muliggjort sparring fra de andre deltagende virksomheder, der har givet dem ny viden om digitale løsninger. Derudover, så har Digital Ledelseskultur hjulpet Karl E med at identificere og indskærpe de krav, som de har til deres nye digitale program.

Læs casen her: Karl E

LIVSSTILSBRANCHEN MÅ IKKE SCORE BUNDKARAKTER I DIGITALISERING (1)
4-netvaerk-gul

LIVSSTILSBRANCHEN MÅ IKKE SCORE BUNDKARAKTER I DIGITALISERING (afholdt)

Digitalisering handler ikke kun om it, men i højere grad om ledelse, mindset og virksomhedens strategi! (afholdt)

Oplever du et stigende pres for digital omstilling?
Gåhjemmøde målrettet virksomheder i mode, møbel, smykke & interiør branchen.
Få inspiration og nye viden til at gribe digitalisering an
11. juni 2019 i Hellerup – 13. juni 2019 i Herning
Kl.: 14:00-17:00

Tilmeld dig her

Invitation til Gå-hjemmøde

Nu kan du se filmen med Rasmus Byriel, CEO ved furnipart, som fortæller om, hvad der motiverede virksomheden til at deltage i digital kompetence løft. Tilmeld din virksomhed til Digital Ledelseskultur (bygger på erfaringer fra tidligere projekt ”Digital Vækstkultur”) og få nytte af vores digitaliseringseksperter

Digital Ledelseskultur er et program under SMV:digital og er finansieret af Erhvervsstyrelsen og EU – hør mere her

Hør Furnipart’s historien her.

DSC07423
52-_DSC9077-2

Presse: Oversæt teknologi til virksomhedens egen kontekst

Gratis Seminar I Gladsaxe (afholdt)

Succes med digitalisering tager afsæt i forretningen. Ikke teknologier. En ny rapport fra Erhvervsministeriet viser, at danske virksomheder er blandt de mest digitale i Europa. Men når det kommer til danske virksomheders evne til at bruge nye teknologier i forretningsudviklingen, krakelerer billedet.

Fremtidssikre din virksomhed

Kickstart din virksomheds digitale omstilling 7. maj 2019 kl. 15:00-17:00
Gratis gå-hjem-møde.  Digitalisering ikke kun handler om IT men i høj grad handler om ledelse og virksomhedens strategi. Hiv to timer ud af kalenderen denne tirsdag, hvor specialister deler deres erfaringer med, hvordan digitalisering kan løse opgaverne smartere, åbne nye indtjeningsmuligheder eller skabe højere arbejdsglæde.

Invitation Seminar i Gladsaxe 7 maj 2019

Tilmeld dig her

31-_DSC9003-2
65-_DSC9161-2

Gratis Seminar I Odense (afholdt)

Case: El & Energi installatører udfordre sig selv på digital ledelse

Gør digitale visioner til virkelighed.
Den 2. maj kl. 15:30 – 17:00 afvikler vi inspirations seminar hvor du kan høre fra eksperter og virksomhederne hvordan de griber digitalisering an i deres virksomhed.

DLK Gå-Hjem-Møde 2. maj 2019 Odense

Læs mere

VS Automatic A/S vil være en af Danmarks Stærkeste El & Energi installatører har deltaget i programmet Digital Vækstkultur og tilegnet sig nye kompetencer – det er styrket sulten efter mere og nu vil ledelses opruste de digitale kompetencer.

Hør historien her.

midt
53-_DSC9090-2

Skab ledelsesrum og digital kultur

Case: Ejer og Ledere skal turde at gå forrest

Vil du høre mere om hvordan du kan forbedre din virksomheds konkurrencedygtighed igennem digitalisering, så vil vi gerne i dialog med jer. Skriv dig op her så bliver du kontaktet og vi kan hjælpe virksomheden med afklaring om dette er et forløb for jer.

Enkotec arbejder målrettet med digitalisering. Digital transformation er en kombination af ledelses der tør at gå forrest og sætte retning i samarbejde med nøglemedarbejdere der har en mere specialiseret tilgang og muligheden for at omsætte strategi til handling.
Carsten Engelsfelt Business Development Manager hos Enkotec fortæller her kort om det mod og en gnist der kick-startede digital transformation hos dem. Hør historien her

cropped-favicon-negativ

Gratis Seminar i Odense (Afholdt)

Case: Vi vil ikke undvære et led i kæden

Digital ledelskultur i turisme og service industrien

Læs mere

HMK Bilcon fortæller om hvordan de har oplevet at digitalisering kan være afgørende for vækst, men de vil være med i Digital Ledelseskultur for at undgå enkeltstående digitaliserings indsatser og sikre en samlet strategisk indsat.

cropped-favicon.png

Gratis seminar i Aarhus (Afholdt)

Hvad er Digital Ledelseskultur?

Hvad er digital ledelseskultur?

Læs mere

Digital Ledelseskultur er et tilbud til jeres virksomhed, hvor ejer, leder og nøglemedarbejder kan over 10 måneder gøre en særlig fokuseret indsats for at opruste digitale kompetence, udvikle og teste nye forretningsinitiativer, netværker med andre deltagere og få 1:1 sparring på hvordan I kommer videre.