DIGITAL LEDELSESKULTUR KONFERENCE: Børsen dannede ramme om den digitale dagsorden

Der skal fra Lifestyle & Design Cluster og partnerne i Digital Ledelskultur lyde en stor tak til alle der deltog i og bidrog med indslag til Digital Ledelseskulturs Konference på Børsen d. 5. April 2022.

Intet mindre end 700 små og mellemstore virksomheder har deltaget i projektet ‘Digital Ledelseskultur’ for at styrke deres viden og kompetencer inden for digitale muligheder. 

Et forløb, der kulminerede i en stor konference i Børsens smukke lokaler, hvor resultater, erfaringer, værktøjer og de gode eksempler kom i fokus.

En stor tak til alle de deltagende virksomheder der delte ud af deres erfaringer fra projektet med alt, hvad det indebærer af succeser, udfordringer og nye indsigter. 

Også en stor tak til de mange spændende talere herunder bl.a. Brian Mikkelsen, Stefan Kirkedal, Betina Simonsen, Thomas Fisker Nielsen m.fl.  der var med til at sætte skub i debatten og understrege, at vi langt fra er færdige med at tale om digital udvikling i virksomheder, og at udviklingen skal starte i virksomhedens øverste lag.

Program

Velkommen til v. Digital Ledelseskultur

Hvordan har projektet Digital Ledelseskultur styrket små og mellemstore virksomheder, og øget virksomhedernes konkurrencekræft gennem brugen af digitale værktøjer? Introduktion af resultater samt effekt fra programmet, som over 550 virksomheder har været igennem.

Med facilitator Heidi Svane, Head of Digital ved Lifestyle & Design Cluster.

09.00

KEY NOTE SPEAKER - Fra fysiske butikker til loyale kunder til live shopping

Hvorfor er digitale kompetencer afgørende? Stefan Kirkedal, der er  Head of Customer Insights, Loyalty and Media Dev. hos Matas A/S vil gøre os klogere på, hvordan digitale kompetencer har været afgørende for at hjælpe Matas til, hvor de er i dag. En rejse, der har udviklet Matas fra før at være en specialist, når kunden var i butikken til i dag at være en servicevirksomhed, der er med kunden og nemt tilgængelig på flere forskellige platforme.

09.05

Hvordan kan digitale kompetencer fremtidssikre din virksomhed?

Paneldebatten består af deltagende virksomheder fra projektet; Gitte Holmboe, Co-founder ved Bøgedal Brew, Karin Buhl Slæggerup, Direktør ved Fregatten Jylland og Søren Andreassen, CEO ved Greenway-Denmark. De vil sætte ord på, hvilken rejse de har været igennem og hvilke kompetencer de har opnået. Debatten er faciliteret af Andreas Kiis Antonsen, der er Citychef i CityVejle

Det er en enestående mulighed for, at få et indblik i forskellige erhverv, hvor der er virksomhedscases repræsenteret inden for turisme- og oplevelsesøkonomi, detailbranchen, fødevarer, livsstilsbranchen, bygge anlæg, serviceerhverv m.m. 

09.30

Pause

10.20

Hvordan kan digitale kompetencer fremtidssikre lokale virksomheder og deres by?

I projektet Digital Ledelseskultur, der tror vi på, at når lokale virksomheder går sammen i fællesskab om at arbejde mod nye kompetencer, så løfter det ikke kun deres egen virksomhed, men en hel by, og det er utroligt værdiskabende at være en del af et netværk, hvor man kan lære meget af hinanden. 

I denne paneldebat, vil vi fokuserer på, hvordan nye digitale kompetencer kan fremtidssikre byen lokalt. Her vil der være to virksomhedscases By Emma og 2010 Vin & Velsmag, som har en dialog med en Roskilde Handelsskole, Business Lolland-Falster og CELF, samt den konsulent, der har hjulpet dem i forløbet ved Digital Ledelsekultur. 

10.30

Hvad kommer efter digitale kompetencer?

I dette oplæg, vil vi kort dykke ned i den model, som virksomhederne har arbejdet ud fra, og fortælle om de resultater, som virksomhederne har opnået. Men vi vil gerne belyse den næste rejse, som virksomhederne skal på. Digitale kompetencer åbner nemlig op for nye markeder og den grønne omstilling. 

Debatten består af Betina Simonsen, Direktør ved Lifestyle & Design Cluster, Thomas Fisker Nielsen, lektor ved Professionshøjskolen UCN og konsulent ved UCN Act2Learn.

11:20

Brian Mikkelsen, Dansk Erhverv, slutter konferencen af

Brian Mikkelsen, adm. direktør ved Dansk Erhverv vil belyse, hvorfor samarbejder som dette er en gave til mindre virksomheder, og hvordan han håber, at disse erfaringer lever videre i virksomheder og på uddannelsesinstitutionerne.

11:45

Opsamling

12:00

Afrunding af programmet og tak for idag

12:15